Huis >

Xiamen Kingtom Rubber & Plastic Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Xiamen Kingtom Rubber & Plastic Co., Ltd.
Xiamen Kingtom Rubber & Plastic Co., Ltd.
Ongeveer ons
Contacteer ons
86-592-5674359
Contact nu
Xiamen Kingtom Rubber & Plastic Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Midden-Oosten , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant

Merken:

KINDDI

Nr van Werknemers:

250~251

Jaarlijkse Verkoop:

14,705,882-14,705,883

Gevestigd jaar:

1996

De uitvoerpc:

80% - 90%

Inleiding

Xiamen Kingtom Rubber-Plastic Co., Ltd. werd officieel opgericht in 1996.Kingtom heeft zich sterk verankerd in het ontwikkelen van innovatieve O & O resultaten en uitstekende klantenservice voor rubber & plastic productenWe creëerden het Kinddi merk in 2002.

KinddiHet is de enige organisatie ter wereld die een volledige reeks rubbertechnologische oplossingen biedt voor wereldwijde renbanen. alleengecertificeerde leverancier van rubbermatten door Hong Kong Jockey Club &Japan Racing Association in China.

Onze belangrijkste producten: rubberen matten voor de tunnel van de renbaan, rubberen matten voor het zwembad van de paarden, rubberen matten voor het sporten van de paarden, stallen rubberen matten, rubberen wandelpad, enz.Kinddi biedt een verscheidenheid aan diensten op maat voor u..

 
Service

Ons bedrijf biedt R & D, verkoop, technische ondersteuning en naverkoopservice om ervoor te zorgen dat onze klanten een betere aankoop- en gebruikservaring hebben.

Ons Team

Ons bedrijf is bekende ondernemingen, een professioneel team van ingenieurs en instrument begeleiding van experts, evenals sterke klantenservice personeel, wanneer u problemen ondervindt in de cursus,contact met ons opnemen en wij zorgen voor tijdige communicatie en contact met u, kwaliteitsdiensten te verlenen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Paard rubberen mat Leverancier. Copyright © 2023-2024 kinddirubber.com . Alle rechten voorbehouden.