Huis > producten > Paardenpoolmatten >
Veelzijdige en duurzame zwembadmatten voor paarden

Veelzijdige en duurzame zwembadmatten voor paarden

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Usage:
Racecourse
Uv Resistant:
Yes
Weight:
90 Lbs
Drainage Holes:
Yes
Size:
4' X 6'
Durable:
Yes
Installation Method:
Interlocking
Suitable For:
Horse Pools
Betaling & het Verschepen Termijnen
VERWANTE PRODUCTEN
Contacteer ons
86-592-5674359
Contact nu
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Paardenzwembadmatten

Equine Pool Matten zijn speciaal ontworpen voor paarden zwembaden, een veilig en comfortabel oppervlak voor paarden om op te lopen.Deze matten zijn duurzaam en langdurig., waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op elk paarden zwembad.

Comfortabel

De 3/4 inch dikte zorgt voor een zacht oppervlak voor paarden om op te lopen.het risico op letsel te verminderen en ervoor te zorgen dat zij een comfortabele ervaring hebben.

Anti-slip

De veiligheid is onze hoogste prioriteit, daarom zijn de Equine Pool Matten ontworpen om anti-glijdend te zijn.ervoor te zorgen dat paarden zelfverzekerd kunnen lopen zonder het risico te lopen te glijden en te vallen.

Drainage gaten

Paarden zwembaden vereisen een goede drainage om een schone en hygiënische omgeving te behouden.het voorkomen van bacteriën en het schoonhouden van het zwembad.

Gemakkelijk schoon te maken

Het onderhoud van een paardenzwembad kan een uitdagende taak zijn, maar met Equine Pool Matten, wordt het schoonmaken van de matten gemakkelijk.gebruik gewoon een slang of een drukwasser om vuil of puin te verwijderen, en de matten zullen er als nieuw uitzien.

Deze matten zijn de perfecte aanvulling op elk paardenzwembad.het welzijn van uw paarden verzekeren en het onderhoud van het zwembad voor u vergemakkelijkenKoop vandaag nog je paarden zwembadmatten.


Technische parameters:

Productnaam Matten voor zwembaden voor paarden
UV-bestand - Ja, dat klopt.
Voor: Paardenzwembaden
Drainage gaten - Ja, dat klopt.
Installatiemethode Vergrendeling
Grootte 4' x 6'
Anti-slip - Ja, dat klopt.
Hoeveelheid Verkocht in verpakkingen van 4
Dikte 3/4 inch.
Duurzaam - Ja, dat klopt.
Gebruik Renbaan

Toepassingen:

Matten voor zwembaden voor paarden
Perfecte oplossing voor paardenzwembaden

Deze matten bieden een veilig en comfortabel oppervlak voor paarden om op te lopen bij het betreden en verlaten van het zwembad.Gemaakt van hoogwaardige materialen, deze matten zijn duurzaam en langdurig.

  • Gewicht:90 pond.
  • UV-bestand:- Ja, dat klopt.
  • Hoeveelheid:Verkocht in verpakkingen van 4
  • Drainage gaten:- Ja, dat klopt.
  • Geschikt voor:Paardenpoelen

399 dollar.99


Aanpassing:

Persoonlijke service voor paarden zwembadmatten

Onze paarden zwembadmatten zijn speciaal ontworpen voor paarden zwembaden, en bieden een veilig en comfortabel oppervlak voor uw paardenvrienden om in te zwemmen.u kunt ervoor zorgen dat uw paardenbad is uitgerust met de beste matten voor hun behoeften.

Belangrijkste kenmerken
  • Geschikt voor paardenzwembaden: Onze paardenzwembadmatten zijn speciaal ontworpen om in paardenzwembaden te worden gebruikt, waardoor de perfecte pasvorm en functionaliteit worden gewaarborgd.
  • Anti-slip: Onze matten zijn gemaakt met een niet-slipperig oppervlak, waardoor uw paarden veilig kunnen zwemmen.
  • Duurzaam: Onze matten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zo gebouwd dat ze bestand zijn tegen het slijtage van het dagelijks gebruik in een paardenbad.
  • Gebruik op de renbaan: Onze matten zijn perfect voor gebruik in de zwembaden van de renbaan en bieden een comfortabele en veilige omgeving voor paarden om te trainen en af te koelen.
  • UV-bestendige: Onze paardenzwembadmatten zijn UV-bestendige matten, waardoor hun kleur en kwaliteit niet vervagen, zelfs niet bij constante blootstelling aan zonlicht.

Kies voor onze Equine Pool Matten en onze maatwerk service voor de beste zwemervaring voor uw paarden.


Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van zwembadmatten voor paarden
Verpakking:

Onze Equine Pool Matten zijn zorgvuldig verpakt om een veilige levering aan onze klanten te garanderen.Elke mat wordt individueel in plastic toegedraaien en vervolgens in een stevige kartonnen doos geplaatst voor extra bescherming tijdens het vervoer.

Verzending:

Onze paarden zwembad matten worden verzonden via standaard land verzending via onze vertrouwde vervoerders.Verzendtijden kunnen variëren afhankelijk van de bestemming en kunnen tot 5-7 werkdagen in de Verenigde Staten duren.

Voor internationale bestellingen kunnen de verzendtijden variëren en kunnen tot 10-14 werkdagen duren.

Wij bieden ook versnelde verzendmogelijkheden tegen een extra kostenprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een offerte aan te vragen.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met een trackingnummer, zodat u gemakkelijk de reis van uw pakket naar uw deur kunt volgen.

Controleer uw pakket bij levering op eventuele schade.

We streven ernaar om onze klanten de beste verpakkings- en verzendbeleving te bieden voor onze paardenzwembadmatten.Bedankt voor het kiezen van ons product.!


Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Paard rubberen mat Leverancier. Copyright © 2023-2024 kinddirubber.com . Alle rechten voorbehouden.